Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Lees voordat je gaat bestellen de algemene voorwaarden goed door. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden als je een bestelling plaatst. Heb je vragen? Neem dan contact op met Stoffencadeaus.

Bedrijfsgegevens:
Stoffencadeaus
Eeuwhorstweg 7
8166kp Emst
info@stoffencadeaus.nl

Rekeningnummer: NL82INGB0008247424 ten name van M. Cornelissen, vermeld bij betaling uw bestelnummer.

Toepasselijkheid
Als er door de koper (klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper, Stoffencadeaus, om een of meerdere artikelen te maken en leveren, is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).
Op iedere overeenkomst tussen Stoffencadeaus en haar klanten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Prijs en Product
Alle producten van Stoffencadeaus worden met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is, kunnen kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan. Het kan voorkomen dat de kleuren op je beeldscherm afwijken van de werkelijke kleuren en dat patronen net anders uitkomen dan op het voorbeeld op de website. De producten worden na bestelling op maat voor u gemaakt, soms heeft Stoffencadeaus een aantal producten op voorraad gemaakt.

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Stoffencadeaus is ten alle tijden gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen.

Garantie & Klachten
Alle producten worden door Stoffencadeaus met de grootste zorgvuldigheid gemaakt en verzonden. Indien zich toch een probleem voordoet met een door u ontvangen product kunt u contact opnemen met Stoffencadeaus via info@stoffencadeaus.nl.
Indien u klachten heeft kunt u altijd contact opnemen met Stoffencadeaus, zij zal haar best doen om naar een passende oplossing te zoeken.

Levering
Stoffencadeaus streeft ernaar om uw bestelling binnen twee weken na ontvangst van uw betaling te versturen. U ontvangt een e-mail zodra uw betaling binnen is en zodra uw bestelling is verzonden. Bestellingen worden verzonden via PostNL.
Stoffencadeaus is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade aan of het wegraken van artikelen tijdens de verzending. Indien zich dit voordoet, neem dan wel even contact met ons op.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzendkosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Stoffencadeaus start met de productie van uw bestelling zodra uw betaling binnen is.
Na 5-7 dagen neemt Stoffencadeaus contact op met de klant met het verzoek aan te geven of de betaling onderweg is. Als de betaling binnen is wordt de bestelling zo snel mogelijk gemaakt en/of verzonden.
U krijgt een e-mail zodra uw betaling binnen is en zodra uw bestelling verzonden is.

U kunt betalen via overschrijven naar bankrekening NL82 INGB 0008247424 ovv uw bestelnummer.

Annuleren & Retourneren
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren voordat u de betaling gedaan heeft, door een e-mail te sturen naar info@stoffencadeaus.nl.

Producten kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 7 dagen na ontvangst, hiervoor dient u binnen 48 uur na ontvangst van de zending contact op te nemen met Stoffencadeaus. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat (en ongewassen). Artikelen die op maat gemaakt zijn conform uw wensen kunnen niet retour genomen worden. Kosten voor de retourzending zijn voor de klant zelf. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. In geval van een fout van de kant van Stoffencadeaus zal Stoffencadeaus de kosten dragen voor de retourzending, mits voldaan is aan de voorwaarden voor retourzending.

strong>Veiligheid en gebruik producten
Controleer producten voor gebruik op eventuele beschadigingen, indien een product beschadigd is dient u dit niet meer te gebruiken. Houd bij de producten de normale gebruikswijze aan, gebruik producten enkel waarvoor ze bedoeld zijn. Stoffencadeaus kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor letsel door gebruik van de producten.
Was de producten volgens de mee geleverde wasvoorschriften.

Stoffencadeaus is ten alle tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.